GSM modul

TERMÉKLEÍRÁS:

Cégünk széles termékválasztékában megtalálhatóak a rendkívül innovatív megoldásokat kínáló GSM modulok is.

A GSM kapunyitó modul használatával mobiltelefonról egy ingyenes hívás segítségével vezérelhető a garázskapu, kertkapu, stb.

Az előre eltárolt számokról lehet hívni a modulban elhelyezett SIM kártyát, amit a készülék felismer és azonosítja a hívót. A GSM modul kényelmes és biztonságos, mert csak a felprogramozott telefonszámokról tudják kinyitni a kaput.

A távirányító hatótávolságából adódóan kompromisszumokat követel meg, ezzel szemben a GSM technológiának köszönhetően a világ bármelyik pontjáról nyithatja kapuját, garázsát GSM modullal, ehhez elég csak egy a kapunyitóhoz tartozó telefonszámot megcsörgetni.

A GSM modul kimenetét egyszerűen összekötjük a kapuvezérlés indító bemenetével, melyet a relés kimenet az igényeknek megfelelően fog vezérelni. A kimenetet vezérelhetjük mono- és bistabil üzemmódban is.

A felhasználók telefonszáma könnyen kezelhető távolról vagy akár a GSM modulra csatlakozva, 1000 darab telefonszám eltárolási lehetősége biztosítja, hogy társasházak vagy akár lakóparkok teljes beléptetését lekezelje.

A vezérlő telefonszámoknál lehetőség van megadni, hogy a felhasználó melyik kimenet vezérlésére jogosult, egy GSM modullal több kaput, garázst is vezérelhet, így nem csak biztonságos az üzemeltetés, de még költséghatékony is.

Az eseménynaplóban több hónapra visszamenőleg megnézheti, hogy ki és mikor nyitotta a kaput. Az eseményhez tartozó összes fontos információt elmenti a GSM modul a saját memóriájába, melyet akár könnyedén ki is exportálhatunk. A modul saját memóriájában 16 000 esemény rögzítésére képes.

A kompakt méret lehetővé teszi a GSM modul egyszerű telepítését, vagy akár meglévő rendszerekhez való hozzáillesztését. Könnyen elhelyezheti a GSM modult a kapumozgatás vezérlőegységének a dobozában, így egyszerűbb a telepítés és az eszközök összekötése is.

Értesítést küldhetünk áramkimaradásról, illetve annak helyreállásáról is. A GSM modul saját akkumulátora biztosítja a szünetmentes tápellátást, így minden eseményről azonnali tájékoztatást kapunk. Az értesítés több előre megadott telefonszámra is elküldhető.

Felhasználása elsősorban társasházak, családi házak, cégek saját parkolója, parkolóházak és számos egyéb területen ajánlott.

További információért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a központi elérhetőségeink egyikén.

Eurogate 2000 Kft.

Termék képek