EcoTor kapu személybejáró kisajtóval

TERMÉKLEÍRÁS:

Az EcoTor garázskapukat és ipari kapukat rendelheti integrált személybejáró kisajtóval is, mely praktikus többek között gyakori személy, vagy kerékpár átjárás esetén is.

Az integrált személybejáró kisajtó használatával időt és energiát takarít meg, mivel személyátjárás esetén nem szükséges a teljes kaput felnyitni és télen kevésbé szellőzik át a garázs, vagy a csarnok.

Az EcoTor személybejáró kisajtók a kapuval azonos panellel készülnek, ezzel is biztosítva az esztétikus homlokzati megjelenést.

A személybejáró kisajtó csak kifelé nyílhat, nyílási iránya lehet jobbos, vagy balos, ahogy az kedvezőbb a használata alkalmával. A személybejáró kisajtó alapestben eloxált alumínium profilból készül, igény szerint lehet a kapuval azonos színű is. Motoros működésnél a beépített nyitásérzékelő gondoskodik a biztonságról.

A személybejáró kisajtók minden esetben tartalmazzák a csúszósínes hidraulikás ajtózárót, a zárszerkezetet, a Reed-relés nyitásérzékelőt és – ha Ön motoros kaput rendel – a biztosításhoz szükséges spirálkábelt és kötődobozt is. SOMMER SprintEvo húzómotoros kapuhoz 3117-es tiltó kapcsoló külön rendelése szükséges!

A személybejáró kisajtó rendelhető normál -140 mm-es-, vagy alacsony -30mm-es- küszöbös kivitelben is. Személybejáró kisajtó gyártását maximum 5000 mm kapu szélességig vállaljuk. Abban az esetben, ha a kapu mérete meghaladja a 3500mm-t, úgy merevítőborda használata szükséges. Általánosságban elmondható, hogy a kisajtó átjárási magassága 2500mm magasságig = kapumagasság -150mm-rel.

További információért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a központi elérhetőségeink egyikén.

Eurogate 2000 Kft.

Termék képek