EcoTor mellékajtó

Termékleírás:

Szekcionált garázskapu, vagy ipari kapu rendelése esetén érdemes elgondolkodni elkülönülő mellékajtó megrendelésén is. A mellékajtó praktikusan használható, ha gyorsan szeretne kerti szerszámokat, gépeket, vagy kerékpárt az épületből kihozni, a szekcionált kapu felnyitása nélkül, ezzel időt és energiát takarít meg.

Beépíthető mellékajtóik egyszárnyú kivitelben rendelhetők meg. A mellékajtók a kapuval azonos panellel készülnek, ezzel is biztosítva az esztétikus homlokzati megjelenést.  

Az egyszárnyú EcoTor mellékajtó maximális mérete: 1200 x 2250 mm.(tok külméretek) Az ajtószárny eloxált alumínium keretben van rögzítve, a tok acélkeret, alumínium burkolattal. A megrendelő egyedi igényeihez igazodva akár küszöb nélküli mellékajtót is gyártunk.

Opcionálisan festett tokos kivitel is rendelhető, amit elsősorban dekorfóliás vagy festett betétpanelekhez javasolunk. 

A mellékajtó betétpaneljeit rendelheti rendkívül széles skálán mozgó standard panelválasztékunkból, vagy színek tekintetében választhat 48 féle dekorfóliázási lehetőségből, illetve dönthet bármilyen egyedi festett RAL szín mellett.

A gyári panelek, ügyféligény szerinti egyedi utólagos fóliázása borda nélküli, sima felületű panelek esetében lehetséges. Az utólagos fóliázási, illetve egyedi RAL színfestési lehetőség biztosítja az épületen már korábbról meglévő nyílászárók színével való tökéletes harmóniát.

A panelekbe különböző ablakfajták helyezhetőek el, például ovális, vagy szögletes, továbbá kialakítható szellőzőrács, valamint számos egyéb lehetőség is kínálkozik.

További információért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a központi elérhetőségeink egyikén.

Eurogate 2000 Kft.

Termék képek