1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Az EcoTor 40 ipari kapu bemutatkozik…..

PDF Nyomtatás E-mail

EcoTor 40Napjaink modern gyártó- és raktárcsarnokainak –megjelenésükben és minőségükben is- egyre magasabb követelményeknek és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük. A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ECOTOR 40 szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy épületén az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez és cége arculatához.

A kapupanel 500, illetve 610mm magas és 40mm vastag kéthéjú acélból készült poliuretán habbal szigetelt szendvicspanel. Széles méret-, szín- és vasalttípus-választékunknak köszönhetően ideális a legnagyobb munkagépek, kamionok, áruszállítók vagy akár targoncák helyigényeinek biztosítására! A külső felületének a színét a RAL - színskála alapján az Ön igényeihez tudjuk igazítani, viszont a törtfehér (RAL9002) mellett a manapság népszerű ezüstszínű panelt (RAL 9006) is alapáron kínáljuk. A speciális sínvezetésekkel – pl. tetőkövető, emelt, emelt-tetőkövető, függőleges - kevesebb helyet foglalnak el, mellyel kihasználhatja az eddig kihasználatlannak tűnő helyeket is!

Túl sötét a belső tér és sokat költ világításra?  Válassza hőszigetelt ablakozással ellátott paneljeinket, vagy a teljesen egyedi ún. panorámaszekciónkat. Ez utóbbi egy alumínium keretes, hőszigetelt üvegezésű szekció, mely remekül illeszkedik a többi acél szekcióhoz és az igényes megjelenése mellett a legtöbb természetes fényt engedi át a munkaterületre. Természetesen gyártunk ún. full-panoráma kapukat is, ebben az esetben csupán a legalsó szekció zárt (500mm vagy 610mm) az összes többi szekció panoráma-üvegezéssel ellátott.

A legnagyobb kapunk is könnyedén nyitható, illetve csukható manuálisan egy kézi csörlő segítségével, viszont a különböző hajtóműveinkkel még egyszerűbben, még kényelmesebben és főleg még biztonságosabban működtethető valamennyi kapu. A kapuban elhelyezett kifelé nyíló személybejáró ajtóval megkönnyíthetjük a személyforgalmat, illetve energiát takaríthatunk meg, főleg, ha fontos a kültér és a beltér hőmérsékletkülönbségének a fenntartása. A kapuk beépítését tapasztalt, több éve kaputechnikában dolgozó szakembereink végzik.

A megrendelését követően, de a gyártást megelőzően minden esetben cégünk egy helyszíni felmérést végez, hogy az Ön leendő kapuja minden részletében tökéletes legyen, és minden szempontból megfeleljen elvárásainak!

Bővebben...

Ecotor garázskapu

leather_garazskapu_kicsi
Ecotor bőrös felületű garázskapu

King Gates ROLLS

king_gates_rolls garázskapu motor

King Gates ROLLS ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_Renolit_1_kicsi
Ecotor Renolit fóliás garázskapu

King Gates JET

king_gates_jet garázskapu motor

King Gates JET ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_RAL_7016_kicsiEcotor garázskapu 

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

Ecotor garázskapu

ecotor_hofeher garázskapu
Fehér szekcionált garázskapu

BFT BGV Sorompó

BGV_sorompo

BFT Moovi Sorompó ...

EuroHolz fakapu

aranytolgy garázskapu

Borovi fenyőből ...

 

garázskapu, szekcionált garázskapu gyártás, garázskapu kereskedelem, bordázott garázskapu, garázsajtó, garázskapu ár , garázskapu árlista ECOTOR garázskapu,Szekcionált garázskapu - Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu, Garázskapu szaküzlet, bemutatóterem, automatizálás, teljes körű kivitelezés és szerviz.Egy helyen minden ami garázskapu. Széles garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka, mindenki forgalmaz garázskaput,de nem mindegy milyen minőségű garázskaput vásárol, az általunk gyártott garázskapu nemcsak esztétikus, hanem funkcionalitásában is rendkívüli,. Az általunk gyártott garázskapu minősített, megfelel a nemzetközi követelményeknek is. A garázskapu beépítését csak olyan cégre bízza, amely megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. ECOTOR hőszigetelt szekcionált garázskapu,Az ECOTOR garázskapu 40mm hőszigeteléssel, ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel, rugótörés elleni biztosítással készül.Kazettás, vízszintesen széles, keskeny és mikrobordás mintázattal, faerezett, sima és leather felülettel, 200 színben, valamint 30 féle fautánzatú kivitelben rendelhető. Egyedi méretek 6000x2965mm-es garázskapu méretig FELÁR NÉLKÜL.Beépített átjáró ajtóval és hőszigetelt ablakokkal is.Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb garázskapu kiválasztásában, hogy Önnek egyszerűen használható, megbízhatóan működő, gyönyörű garázskapuja legyen.Minőségi garázskapuk, meglepően kedvező áron,A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A következőkben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a megfelelő garázskapu kiválasztásában.Egy precízen legyártott szekcionált garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát.A biztonságos szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. Alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen.A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörési kísérleteknek.A szekcionált garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója. Ezért legyen szép és igényes megjelenésű.Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.Nagy előny, ha a garázskapu Magyarországon készül. Így ha alkatrészre van szükség, nem kell heteket várni, mert az akár órák alatt is beszerezhető, jóval olcsóbban, mint a külföldön gyártott típusok esetében.Forma és színvilágával harmonikusan illeszkedjen az épülethez.