1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
PDFVytlačiť

Vodorovne lamelový vzor feed

Vodorovne lamelové, tepelne izolované ( 40mm polyuretánová pena) garážové brány Ecotor v bielej farbe alebo vo farbách zlatý dub, orech, mahagón, čerešňa  môžete ihneď objednať do šírky 7000 mm, do výšky až do 3000 mm. Garážové brány vyrábame na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Okrem plných lamiel môžete brány doplniť estetickým, moderným  presklením inox, kruh, štvorec alebo vetraním.

Vyberte si Vám vyhovujúci RAL odtieň!

Novinka! Vetracia funkcia - do šírky 4000 mm môžete objednať padacie koliesko ku kovaniu (min. preklad 180 mm).

Snívajte niečo výnimočné, my to realizujeme!

Prospekt garážové brány Ecotor

Műszaki adatlap

Vasalatok

EcoTor garázskapu kisajtóval

1_kapu_hefer2_kapu_feher

A kapulapba épített személybejáró rendkívül praktikus, hiszen gyalogos közlekedésnél nem kell felnyitni a teljes kaput így energiát takarít meg. A személybejáró ajtó minden esetben csak kifelé nyílhat ami lehet jobbos és balos. Az ajtó alapestben eloxált alumínium profilból készül, igény szerint lehet a kapuval azonos színű is. Motoros működésnél a beépített nyitásérzékelő gondoskodik a biztonságról.

 

 

Objednané:
EcoTor garázskapu vízszintes mintázattal keskeny és szélesbordás kivitelben. Akár 7000 mm szélességben. RAL fehér, ezüst-alumínium, aranytölgy, dió, mohazöld és szépiabarna alapszínben. Rendelhető ablakozással és tetszőleges RAL színben.
(ecotor_vizsz_ral)

EcoTor garázskapu vízszintes mintázattal, Renolit dekorfóliával. Gyári aranytölgy, dió és mahagóni színben. Rendelhető ablakozással is.
(ecotor_vizsz_dekor)


Ostatná aktualizácia: 2019 May 22, Wednesday 02:41
A feltüntetett árak az ÁFÁT Tartalmazzák !

Ecotor garázskapu

leather_garazskapu_kicsi
Ecotor bőrös felületű garázskapu

King Gates ROLLS

king_gates_rolls garázskapu motor

King Gates ROLLS ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_Renolit_1_kicsi
Ecotor Renolit fóliás garázskapu

King Gates JET

king_gates_jet garázskapu motor

King Gates JET ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_RAL_7016_kicsiEcotor garázskapu 

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

Ecotor garázskapu

ecotor_hofeher garázskapu
Fehér szekcionált garázskapu

BFT BGV Sorompó

BGV_sorompo

BFT Moovi Sorompó ...

EuroHolz fakapu

aranytolgy garázskapu

Borovi fenyőből ...

 

garázskapu, szekcionált garázskapu gyártás, garázskapu kereskedelem, bordázott garázskapu, garázsajtó, garázskapu ár , garázskapu árlista ECOTOR garázskapu,Szekcionált garázskapu - Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu, Garázskapu szaküzlet, bemutatóterem, automatizálás, teljes körű kivitelezés és szerviz.Egy helyen minden ami garázskapu. Széles garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka, mindenki forgalmaz garázskaput,de nem mindegy milyen minőségű garázskaput vásárol, az általunk gyártott garázskapu nemcsak esztétikus, hanem funkcionalitásában is rendkívüli,. Az általunk gyártott garázskapu minősített, megfelel a nemzetközi követelményeknek is. A garázskapu beépítését csak olyan cégre bízza, amely megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. ECOTOR hőszigetelt szekcionált garázskapu,Az ECOTOR garázskapu 40mm hőszigeteléssel, ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel, rugótörés elleni biztosítással készül.Kazettás, vízszintesen széles, keskeny és mikrobordás mintázattal, faerezett, sima és leather felülettel, 200 színben, valamint 30 féle fautánzatú kivitelben rendelhető. Egyedi méretek 6000x2965mm-es garázskapu méretig FELÁR NÉLKÜL.Beépített átjáró ajtóval és hőszigetelt ablakokkal is.Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb garázskapu kiválasztásában, hogy Önnek egyszerűen használható, megbízhatóan működő, gyönyörű garázskapuja legyen.Minőségi garázskapuk, meglepően kedvező áron,A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A következőkben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a megfelelő garázskapu kiválasztásában.Egy precízen legyártott szekcionált garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát.A biztonságos szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. Alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen.A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörési kísérleteknek.A szekcionált garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója. Ezért legyen szép és igényes megjelenésű.Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.Nagy előny, ha a garázskapu Magyarországon készül. Így ha alkatrészre van szükség, nem kell heteket várni, mert az akár órák alatt is beszerezhető, jóval olcsóbban, mint a külföldön gyártott típusok esetében.Forma és színvilágával harmonikusan illeszkedjen az épülethez.