1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
PDFVytlačiť

MFZ-Ovitor feed

MFZ-Ovitor tengelyvégi hajtómű szettek szekcionált ipari kapukhoz

Mindegyik hajtómű 400 voltos kivitelű, olajfürdős, karbantartás mentes belső bronz áttétellel.

A kínálatunkban háromfajta vezérlés (AS 100; CS110 „totman”, AS210B bővíthető impulzus és CS300ME „full logic”) szerepel, így minden igényt ki tudunk elégíteni.

A hajtóművek vagy beépített láncos csörlővel (KE verzió) vagy gyorsleoldóval (E verzió) rendelhetőek meg.

A kívánt hajtómű kiválasztásánál a következő szempontokat vegyük figyelembe:

-          mit várunk el a vezérléstől?

Az AS210B vezérlés bővíthető ZM-SKS/B kiegészítő kártyával, amellyel együtt optoszenzor készletet is szállítunk. Ezzel a vezérlés automata üzemmódba kapcsolható és impulzusadókkal bővíthető (pl. rádiórendszer, radar, hurokdetektor).  Középkategóriás árszintű megoldás és egyben a leggyakrabban választott megoldás.

Figyelem: optoszenzort csak kamrás alsó gumitömítéssel gyártott kapuhoz lehet szerelni, ez az EcoTor kapuk alaptartozéka.

-          milyen legyen az áramszüneti működtetés, milyen magas és milyen vasalatu a kapu?

A gyorsleoldós motorokat max. 3000 – 3500 mm magasságig ajánljuk, e felett a kapu kézi feltolása, lezárása nehezen kivitelezhető.

A csörlős motorjainkhoz 5 m láncot szállítunk, így toldás nélkül kb. 3500 – 4000 mm magasságú, normál sínvezetéses kapukhoz ajánljuk. A speciális lánc toldható! Kérjük, vegye figyelembe, hogy pl. hátsó rugós (alacsony sínes) kapuk esetén a lánc belóg a hátsó térszelvénybe!

-          mekkora kaput kell mozgatni?

Az alapértelmezett típusaink 100 Nm nyomaték mellett 35 m2 kapulapig használhatóak, de ha pl. széles (5 m feletti)  a kapulap, akkor a merevítő bordás extra terhelése miatt nagyobb (130 Nm-es) típus szükséges.  Maximum 60 m2 kapulapig tudunk Önnek hajtóművet biztosítani (csak megrendelésre).

-          mekkora a terhelés, napi nyitásszám?

Motorjaink alaphelyzetben 60%-os munkaciklust teljesítenek, felár ellenében 100%-os (non-stop üzemű) típusok is rendelhetőek. Felhívjuk figyelmét hogy a két változat méretben, rögzítésben eltérhet egymástól!

-          vannak-e különleges igények?

Raktárról biztosítunk frekvenciaváltós (FU) hajtóműveket, amellyel akár 100%-os nyitási / zárási sebességnövekedést (a gyorsítási szakaszban) is el lehet érni úgy, hogy a kaput extra mechanikai terhelés nem éri.

Robbanásveszélyes helyszínekre egyedi (szikra-biztos) hajtómű megoldásokat is szállítunk.

Objednané:
MFZ 400 V tengelyvégi hajtómű, integrált CS100 totman vezérléssel, gyorsleoldós, 100 Nm, digitális végállás
(mfzas100)

MFZ 400 V tengelyvégi hajtómű, integ. AS210B totman/impulzus vez., gyorsleoldó, vagy láncos leoldó 100 Nm, mech.végáll
(mfzas210zm)

MFZ STA 1-10-24KE 400V tengelyv.szett, CS310 full-logic vez., encoder, optoszenzor szettel, csörlő, AWG digitális végállás kapcsoló.
(mfzcs300me)

MFZ 400 V tengelyvégi hajtómű, integrált CS110 totman vez., gyorsleoldó vagy láncos csörlő, 100 Nm, digit. végáll.
(cs110)


Ostatná aktualizácia: 2019 May 21, Tuesday 19:39
A feltüntetett árak az ÁFÁT Tartalmazzák !

Ecotor garázskapu

leather_garazskapu_kicsi
Ecotor bőrös felületű garázskapu

King Gates ROLLS

king_gates_rolls garázskapu motor

King Gates ROLLS ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_Renolit_1_kicsi
Ecotor Renolit fóliás garázskapu

King Gates JET

king_gates_jet garázskapu motor

King Gates JET ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_RAL_7016_kicsiEcotor garázskapu 

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

Ecotor garázskapu

ecotor_hofeher garázskapu
Fehér szekcionált garázskapu

BFT BGV Sorompó

BGV_sorompo

BFT Moovi Sorompó ...

EuroHolz fakapu

aranytolgy garázskapu

Borovi fenyőből ...

 

garázskapu, szekcionált garázskapu gyártás, garázskapu kereskedelem, bordázott garázskapu, garázsajtó, garázskapu ár , garázskapu árlista ECOTOR garázskapu,Szekcionált garázskapu - Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu, Garázskapu szaküzlet, bemutatóterem, automatizálás, teljes körű kivitelezés és szerviz.Egy helyen minden ami garázskapu. Széles garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka, mindenki forgalmaz garázskaput,de nem mindegy milyen minőségű garázskaput vásárol, az általunk gyártott garázskapu nemcsak esztétikus, hanem funkcionalitásában is rendkívüli,. Az általunk gyártott garázskapu minősített, megfelel a nemzetközi követelményeknek is. A garázskapu beépítését csak olyan cégre bízza, amely megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. ECOTOR hőszigetelt szekcionált garázskapu,Az ECOTOR garázskapu 40mm hőszigeteléssel, ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel, rugótörés elleni biztosítással készül.Kazettás, vízszintesen széles, keskeny és mikrobordás mintázattal, faerezett, sima és leather felülettel, 200 színben, valamint 30 féle fautánzatú kivitelben rendelhető. Egyedi méretek 6000x2965mm-es garázskapu méretig FELÁR NÉLKÜL.Beépített átjáró ajtóval és hőszigetelt ablakokkal is.Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb garázskapu kiválasztásában, hogy Önnek egyszerűen használható, megbízhatóan működő, gyönyörű garázskapuja legyen.Minőségi garázskapuk, meglepően kedvező áron,A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A következőkben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a megfelelő garázskapu kiválasztásában.Egy precízen legyártott szekcionált garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát.A biztonságos szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. Alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen.A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörési kísérleteknek.A szekcionált garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója. Ezért legyen szép és igényes megjelenésű.Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.Nagy előny, ha a garázskapu Magyarországon készül. Így ha alkatrészre van szükség, nem kell heteket várni, mert az akár órák alatt is beszerezhető, jóval olcsóbban, mint a külföldön gyártott típusok esetében.Forma és színvilágával harmonikusan illeszkedjen az épülethez.