1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer
PDFVytlačiťE-mail
MiniModus Kit 200Duo vision 500

STArter+

( Sommer )

STArter - kompakt, biztonságos és megbízható......

Elõnyei:

 • Nincs szükség aktív biztonsági élvédelemre a fõ záródási éleken
 • Karbantartásmentes meghajtás, minden a teljesen zárt mûanyagházban van
 • Nagyfokú biztonság a "DPS" dinamikus erõfigyelési rendszernek köszönhetõen
 • 24V-os technológia, szabályozott lágy indítással és megállással biztosítja a halk mûködést és kíméli a meghajtást
 • Energiatakarékos Toroid transzformát

 

STA-1 motorvezérlés:

 • a meghajtás burkolata alá beépített betûzhetõ kivitel
 • TorMinal csatlakozással ellátva

Kézi szükségkioldás:

 • A SOMMER tolókapu meghajtások a kapu minden helyzetében kireteszelhetõek és a kapu bármely más helyzetében visszazárhatóak.

Végálláskapcsolók:

 • A mûanyag házban elhelyezett két Reed érzékelõ és a fogaslécre felerõsített mágnesek segítségével, minden körülményen között korrekt pontos végállásokban áll meg a kapu.

Szállítási terjedelem:

 • Meghajtás beépített toroid trafóval és rádióvevõvel
 • Univerzális alaplemez
 • két darab négygombos távirányító (#4020V005)
 • egy pár fénysorompó (#7020V000)


A STArter+ megrendelhető fogasléc nélküli szettben (3551V) és 4 m danamit fogaslécet tartalmazó szettben is (3551V + CRV6). 

 

Opýtaj sa viac o tomto tovare

Informácie o predajcovi
STArter információk (388,73 KB)
STArter katalógus (0,87 MB)
STArter szerelési leírás (9,54 MB)

Mohol by ťa zaujímať aj tento tovar

Ostatná aktualizácia: 2019 May 22, Wednesday 02:41
A feltüntetett árak az ÁFÁT Tartalmazzák !

Ecotor garázskapu

leather_garazskapu_kicsi
Ecotor bőrös felületű garázskapu

King Gates ROLLS

king_gates_rolls garázskapu motor

King Gates ROLLS ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_Renolit_1_kicsi
Ecotor Renolit fóliás garázskapu

King Gates JET

king_gates_jet garázskapu motor

King Gates JET ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_RAL_7016_kicsiEcotor garázskapu 

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

Ecotor garázskapu

ecotor_hofeher garázskapu
Fehér szekcionált garázskapu

BFT BGV Sorompó

BGV_sorompo

BFT Moovi Sorompó ...

EuroHolz fakapu

aranytolgy garázskapu

Borovi fenyőből ...

 

garázskapu, szekcionált garázskapu gyártás, garázskapu kereskedelem, bordázott garázskapu, garázsajtó, garázskapu ár , garázskapu árlista ECOTOR garázskapu,Szekcionált garázskapu - Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu, Garázskapu szaküzlet, bemutatóterem, automatizálás, teljes körű kivitelezés és szerviz.Egy helyen minden ami garázskapu. Széles garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka, mindenki forgalmaz garázskaput,de nem mindegy milyen minőségű garázskaput vásárol, az általunk gyártott garázskapu nemcsak esztétikus, hanem funkcionalitásában is rendkívüli,. Az általunk gyártott garázskapu minősített, megfelel a nemzetközi követelményeknek is. A garázskapu beépítését csak olyan cégre bízza, amely megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. ECOTOR hőszigetelt szekcionált garázskapu,Az ECOTOR garázskapu 40mm hőszigeteléssel, ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel, rugótörés elleni biztosítással készül.Kazettás, vízszintesen széles, keskeny és mikrobordás mintázattal, faerezett, sima és leather felülettel, 200 színben, valamint 30 féle fautánzatú kivitelben rendelhető. Egyedi méretek 6000x2965mm-es garázskapu méretig FELÁR NÉLKÜL.Beépített átjáró ajtóval és hőszigetelt ablakokkal is.Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb garázskapu kiválasztásában, hogy Önnek egyszerűen használható, megbízhatóan működő, gyönyörű garázskapuja legyen.Minőségi garázskapuk, meglepően kedvező áron,A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A következőkben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a megfelelő garázskapu kiválasztásában.Egy precízen legyártott szekcionált garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát.A biztonságos szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. Alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen.A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörési kísérleteknek.A szekcionált garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója. Ezért legyen szép és igényes megjelenésű.Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.Nagy előny, ha a garázskapu Magyarországon készül. Így ha alkatrészre van szükség, nem kell heteket várni, mert az akár órák alatt is beszerezhető, jóval olcsóbban, mint a külföldön gyártott típusok esetében.Forma és színvilágával harmonikusan illeszkedjen az épülethez.