1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sommer termékek a Webshopban !

PDF Nyomtatás E-mail

sprint_1

Sommer garázsajtó nyitók - made in germany ! 
 5 év gyári garancia !  

Egyszerű, mégis különlegesség a piacon!

Hogyan nyissunk ki úgy egy garázskaput, hogy lecsökkentsük a motor mechanikai terhelését, kevesebb kopó alkatrészük legyen, csendes üzemű megoldást kapjunk és mindez átlátható legyen?

30 éve a német  Sommer cég kitalálta a megoldást: a lánc marad, a motor megy! A mennyezetre rögzített sínben egy előfeszített láncon mozog a motor, így nincs zörgő, körbefutó lánc.  Az alapelv annyira jó, hogy mind a három – különféle célra és terhelésre kifejlesztett - modellünknél ugyanaz.
Termékeink 8 m2-es lakossági kapuktól akár a 15 m2-es ipari vagy teremgarázs kapukra használhatóak.

Milyen szempontok alapján válasszunk:
-          mekkora, hány m2 a kapulap és milyen kaput kell kinyitni (szekcionált, oldalt szekcionált, billenő, kétszárnyú)
-          hova szeretném szerelni a vezérlést, hol van 230 voltos tápfeszültség (Duo Vision sorozat: különálló vezérlés, Sprint Evolution és Marathon: integrált vezérlés).
-          milyen a kapum kihasználtsága, mekkora a tervezett napi nyitásszám? A lakosság motorok 15-os, az izmosabb Marathon is Marathon tiga sorozat 40%-os munkaciklusú.
-          milyen gyorsan szeretném nyitni a kaput? A Duo Rapido 220 mm /sec nyitási sebességre képes, max. 10 m2 kapulap méretig!
-          hány beállós a garázs, hány darab távadót szeretnénk használni? A lakossági motorokba épített rádióvevők 112 kódot tudnak tárolni, míg a Marathonok 446-ot, így terem – és gyűjtőgarázsokhoz az utóbbi javasolt.

Vigyázat, annyira jó ötlet, hogy másolják! A Sommer termékek minden esetben rendelkeznek gyári azonosítóval, így akár évek múlva is pontosan lehet tudni, hogy milyen berendezéshez kellhet plusz távadó vagy felújító csomag.

A Sommer saját fejlesztésű Somloq ugrókódos rádiói a teljes lehallgatás védelmet és illetéktelen másolás elleni védelmet élvezik. A 868 MHz-es frekvencia kiemelkedő zavarvédettséggel rendelkezik.

Minden lakossági motorszettünk része a beépített rádióvevő és egy darab 4020-es, 4-csatornás Somloq távadó.

Termékpalettánk három fő termékcsoportból áll. Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk csak azokat a Sommer garázsajtó-nyitó szetteket forgalmazza, amelyeket véd az 5 éves gyári garancia.

Az alapmodellünk a Sprint Evolution

550 vagy 800 N húzóerő, 8 – 9,5 m2 kapulapig ajánljuk. A vezérlés a sínvezetés végén található. Egyszerűen, kevés szerszámmal felszerelhető, családi házak kapuira ideális.

Különleges helyszínekre:

Duo Vision – különálló vezérléssel. Ilyet nem biztos hogy sok szomszédnál talál!

500, 650  vagy 800 Newton húzóerő, 8 – 12 m2 kapu méretig ajánlott, akár szűkös garázsokhoz is.

Teremgarázsokhoz vagy ipari kapukhoz is a Marathon és a Marathon tiga sorozatot ajánljuk. 500 – 1100 Newton húzóerővel akár 15 m2-es kaput is kinyit. Ha Ön karbantartja a kaput és a motort, a Marathon akár 80000 nyitást is kibír fődarab csere nélkül!

A tiga sorozat kifejezetten teremgarázsokhoz készül, beépített kétirányú forgalomirányítással. Mindent megtalál egy dobozon belül. A tiga SLX sorozattal, a külön dobozban lévő vezérléssel nem gond egy magasabb vagy nehezen hozzáférhető kapun lévő Marathon tiga beállítása.

Mindegyik hajtómű szettünk toldható sínvezetésekkel készül, így elméletileg 4-5 m magas ipari kaput is ki tudunk nyitni – természetesen a gyári ajánlások szigorú betartásával.

A termékválasztási segédletet, (itt letölthető) a telepítési leírásokat (itt:Duo,Sprint,Marathon) és a garanciavállalás(Szolgáltatásaink / garancia menü alatt) feltételeit megtalálhatja honlapunkon!

Ecotor garázskapu

leather_garazskapu_kicsi
Ecotor bőrös felületű garázskapu

King Gates ROLLS

king_gates_rolls garázskapu motor

King Gates ROLLS ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_Renolit_1_kicsi
Ecotor Renolit fóliás garázskapu

King Gates JET

king_gates_jet garázskapu motor

King Gates JET ...

Ecotor garázskapu

EcoTor_RAL_7016_kicsiEcotor garázskapu 

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

Ecotor garázskapu

ecotor_hofeher garázskapu
Fehér szekcionált garázskapu

BFT BGV Sorompó

BGV_sorompo

BFT Moovi Sorompó ...

EuroHolz fakapu

aranytolgy garázskapu

Borovi fenyőből ...

 

garázskapu, szekcionált garázskapu gyártás, garázskapu kereskedelem, bordázott garázskapu, garázsajtó, garázskapu ár , garázskapu árlista ECOTOR garázskapu,Szekcionált garázskapu - Hőszigetelt garázskapu - Automata garázskapu, Garázskapu szaküzlet, bemutatóterem, automatizálás, teljes körű kivitelezés és szerviz.Egy helyen minden ami garázskapu. Széles garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka, mindenki forgalmaz garázskaput,de nem mindegy milyen minőségű garázskaput vásárol, az általunk gyártott garázskapu nemcsak esztétikus, hanem funkcionalitásában is rendkívüli,. Az általunk gyártott garázskapu minősített, megfelel a nemzetközi követelményeknek is. A garázskapu beépítését csak olyan cégre bízza, amely megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik. ECOTOR hőszigetelt szekcionált garázskapu,Az ECOTOR garázskapu 40mm hőszigeteléssel, ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel, rugótörés elleni biztosítással készül.Kazettás, vízszintesen széles, keskeny és mikrobordás mintázattal, faerezett, sima és leather felülettel, 200 színben, valamint 30 féle fautánzatú kivitelben rendelhető. Egyedi méretek 6000x2965mm-es garázskapu méretig FELÁR NÉLKÜL.Beépített átjáró ajtóval és hőszigetelt ablakokkal is.Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb garázskapu kiválasztásában, hogy Önnek egyszerűen használható, megbízhatóan működő, gyönyörű garázskapuja legyen.Minőségi garázskapuk, meglepően kedvező áron,A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A következőkben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a megfelelő garázskapu kiválasztásában.Egy precízen legyártott szekcionált garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát.A biztonságos szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. Alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is.Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen.A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörési kísérleteknek.A szekcionált garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója. Ezért legyen szép és igényes megjelenésű.Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.Nagy előny, ha a garázskapu Magyarországon készül. Így ha alkatrészre van szükség, nem kell heteket várni, mert az akár órák alatt is beszerezhető, jóval olcsóbban, mint a külföldön gyártott típusok esetében.Forma és színvilágával harmonikusan illeszkedjen az épülethez.